De verticale kruidentuin

Een ongebruikt stukje muur in de tuin vlakbij de keuken? Dit is de ideale plaats om een verticale kruidenwand te plaatsen. Wanneer je bedenkt dat je met een kleine ruimte grote dingen kunt doen, is dit zeker het geval voor kruiden. Munt, peterselie, tijm, bieslook, basilicum, rozemarijn, oregano en lavendel zijn geschikte kruiden voor een verticale wand. Zorg voor kleur, geur én plukplezier. De wand is precies op maat gemaakt voor jouw tuinmuur: smal, breed, in de vorm van een groen schilderij. Het kan! Zorg wel voor een wateraansluiting vlakbij, want de VertiPlant werkt met een automatische bewatering. Zo, daar heb je geen omkijken meer naar!

deel dit bericht:

Ook interessant:

Ik wil meer informatie over VertiPlant

Als je na het lezen enthousiast bent geworden en graag met ons in gesprek gaat over je eigen VertiPlant project, laat dan hier je gegevens achter. We nemen dan graag zo snel mogelijk contact met je op!