Rudy Klaassen

Droomt u van een eetbare siertuin of groene, natuurlijke plekken in de buurt waar kinderen kunnen spelen? Rudy Klaassen ontwerpt eetbare (sier)tuinen, moestuinen, voedselbossen, geveltuinen, natuurspeelplekken en groene schoolpleinen.

 

Rudy Klaassen heeft veel ervaring en kennis van eetbare (vaste) gewassen en het aanleggen van natuurlijke (kringloop) tuinen waar mens, plant en dier zich thuis voelen. Rudy Klaassen realiseert kleine en grote projecten; van eetbare geveltuin tot een productie voedselbos van een hectare of groter. Ik lever maatwerk naar gelang uw mogelijkheden en wensen.

   

Informeer gerust voor een vrijblijvend gesprek of een prijsindicatie.

 

Heeft u een plan bij u in de buurt? Ziet u kansen? Ik denken graag met u mee over het realiseren van eetbare projecten. Of het nu gaat over advies, financiering, ontwerp, pr/communicatie, uitvoering, aansturing of andere obstakels waar u tegen aanloopt; Rudy Klaassen kan u helpen om uw idee uit te werken of aan te leggen.

Door middel van een groot netwerk, is Rudy Klaassen in staat om alle vraagstellingen op het gebied van de groene leefomgeving te beantwoorden.

 

 

Ik ben benieuwd naar uw idee! Mail ons: info@rudyklaassen.nl

Vertiplant:Tuinontwerper / Adviesbureau
Contact:Rudy Klaassen
Mobiel:+31 (0)6 108 83 184
E-mail:info@rudyklaassen.nl
Website:www.rudyklaassen.nl
Facebook:/rudyklaassen/
Adres:KNSM-Laan 819
1019 LJ Amsterdam
Nederland

Foto's

© 2016 vertiplant.nl / alle rechten voorbehouden / privacy policy / 6i © 2020 / Loaded in 0,7139 seconds